Teltudlejning: jeg vil tale om et godt firma

Teltudlejning: jeg vil tale om et godt firma

Hej alle sammen. Det skal handle om noget så dejligt som fest her i dag på bloggen. Jeg ved godt, at det er COVID tider, men jeg vil tale om teltudlejning herinde på bloggen i dag. Så kan vi gå og drømme om de fester, som vi kan holde senere. Læs med i dag.

Teltudlejning til din fest, når COVID er ovre

Jeg håber, at I vil læse med her i dag, hvor det skal handle om fester. Jeg elsker at holde havefest og lign hjemme hos mig. Det har vi ikke kunne længe, men jeg vil alligevel lige tale med jer om et firma, som 100% styr på det der med teltudlejning. Hvis du skal bruge et telt, så kig mod denne virksomhed med erfaring i teltudlejning. Det skal som sagt handle om teltudlejning i dag her på bloggen i dag, og jeg ved godt, at vi ikke kan holde fest lige nu. Men vi kan da gå og glæde os, til vi kan igen. Og planlægge. Derfor vil jeg fortælle om et sted, som an leje jer et mega flot telt til anledningen. Men hvordan ved du hvilken størrelse, du skal vælge? Og hvordan ser teltet ud? Hvem sætter det op? Læs med nedenfor.

Hvordan skal dit telt være?

Det er lidt forskelligt hvilken størrelse folk vælger. Man skal regne med ca. 1 m² pr. person til et telt. Det er sådan en slags telt-tommelfingerregel 🙂 Hihi. Det er jo en risiko at tage, når man vil holde havefest i Danmark, men det er lige pludselig ikke så risikofyldt, hvis man vælger et telt til anledningen. Hvis du lejer et telt hos det firma, som jeg i dag linker til her på bloggen, så kan du være ude i haven lige meget hvordan vejret arter sig. Det er lige meget, om du skal holde fest, udstilling, bryllup, byfest, open by night, festival, etc. Jeg var lige kort inde på, hvilken størrelse af telt, som du bør vælge til din fest. Men lad os lige tale lidt mere om størrelsen af det telt, som du bør vælge. Det er som sagt lidt forskelligt, hvad folk vælger til deres unikke fest. Derfor ved du også bedst selv, hvor meget plads I skal bruge. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for jer læsere. Jeg synes ihvertfald, at man kan blive klar til fest på ingen tid med dette firma.

Læs mere her.