Energiberegning: hvad er det for noget? 

Energiberegning: hvad er det for noget? 

Hej bloggen. Jeg vil tale om mit arbejde i dag herinde. Det er noget, som jeg går mega meget om i, og jeg arbejde nemlig med huse og energiberegning. Det kan være, at du ejer et hus, som du vil ombygge eller du vil begive dig ud i nybyggerdrømmen, så læs med og lære meget mere.

Energiberegning: hvad er det for noget?

https://www.husberegning.dk/energiberegning/

Som sagt skal vi tale om energiberegning i dag her på bloggen, fordi det er noget, som jeg har arbejdet med i over 10 år. Jeg elsker mit job, og derfor tænkte jeg også, at det måske kan smitte af på jer. Har du et hus, hvor du godt kunne tænke dig at renovere badeværelse eller rive nogle vægge ned? Eller vil du bygge helt nyt? Lige meget hvad, så er det vigtigt, at få lavet en energiberegning. Og det er det, som jeg vil tale mere om i dag. Det er noget, som alle skal have lavet lige gyldigt om det er et gammelt eller nyt hus. Grunden til dette er, at en energiberegning bruges som grundlag for energibehov, ventilation, opvarmning m.m. Vi regner energi og varmetab ud ved nybyg og renovation, så man er sikker på, at bygningen er miljøvenlig. Det skal jo ikke være sådan, at varmen fiser ud af din bolig og du derfor bruger meget mere energi i huset, end du burde.

Få styr på din boligs økonomi og energi

Jeg håber, at du har en nogenlunde forståelse af, hvad energiberegninger er nu? Jeg gør ihvertfald mit bedste for at forklare det. Og jeg synes ogå, at det er blevet nemmere med årene at forklare, hvad jeg laver. Så står du overfor at købe et hus, som du gerne vil renovere, eller skal du måske bygge nyt, så synes jeg virkelig, at du skal tage kontakt os. Du er meget velkommen til at spørge efter mig, så skal jeg give dig en konsultation helt gratis første gang. Jeg har linket til vores hjemmeside længere oppe i denne blogpost, som jeg synes giver et rigtig fint indblik i vores services og hvad du kan få ud af et samarbejde med os eller mig. Jeg håber virkelig, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som står over for nogle af de dilemmaer, som jeg har beskrevet igennem denne blogpost. Det er noget, som vi alle sammen kommer over for på et eller andet tidspunkt.

Du kan også læse mere her.