Pullerter i alle størrelser til alle funktioner

Pullerter i alle størrelser til alle funktioner

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om pullerter. Hvis I ikke ved, hvad det er, så skal I læse med her på bloggen i dag, hvor jeg netop vil tale om, hvad det er og hvor man kan sætte sådan nogle op. Det er super godt, at have i byer, hvor man vil terrorsikre. Det kan være omkring gågader eller lignende.

Hvad er pullerter?

Der findes mange typer pullerter, og du har helt sikkert set dem i bybilledet. Især efter de mange terrorangreb på sotre europæiske byer, som er foregået med lastbiler. En pullert er en enkel form for afspærring, som ofte benyttes til adskillelse af arealer, hvor gående og kørende trafik skal deles om arealet. Det kan som sagt være ved en gågade, omkring et marked, til at skille en sti fra en vej eller lignende. Pullerter kan leveres både som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske, som kører ned i jorden ved aktivering. Det kommer helt an på hvilken slags pullert, du er på udkig efter. Du kan få hjælp til hvilken slags pullert, du skal gå efter, hvis du kontakter det firma, som jeg i dag sætter fokus på. Jeg har linket til deres hjemmeside lidt længere oppe i denne blogpost. Den type du vælger, kan have stor indflydelse på mulighederne for, hvor den kan stå, og hvad den kan samt hvilket omfang monteringen medfører. De skriver inde på deres hjemmeside, at “faste pullerter leveres som standard for faststøbning til frostfri dybde, men kan også leveres med fodplade til fastboltning på f.eks. et betondæk.”

Både til privat og erhverv

Hvis du er en privat kunde, som godt kunne tænke dig at sætte pullerter op foran din indkørsel eller lignende, så kan dette også sagtens lade sig at gøre. Her kan du for eksempel få en automatisk pullert, som er fremstillet af et rundt stålrør. Denne har en diameter på 20 cm og en højde på er 60 cm over terræn i hævet position. Med denne pullert kan du vælge forskellige overfladebehandlinger. De tilbyder blandt andet korrosionsbeskyttet pullert  eller også kan du få en pulverlakeret pullert i stål i sortgrå eller rustfrit stål. De gør området, som de står i sikre, men de er også pæne, selvom de ikke nødcendigvis passer ind. De kan faktisk være utrolig stilfulde. Jeg håber at dagens blogpost har hjulpet dig, hvis du leder efter en løsning til sikring af bybilledet eller din private bolig.

Læs også mere på bloggen lige her.