Polyurethan gulve er super seje og nemme at holde

Polyurethan gulve er super seje og nemme at holde

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Polyurethan gulve, som er blevet super populærer i private boliger. Det er en slags gulve, som er blevet brugt i mange år hos virksomheder, som har lager med varer, hvor der måske kører med større trucks for at tage varer ned fra hylder og sætte dem op på hylder. 

Polyurethan gulve, hvorfor de er så gode

Har du en virksomhed, hvor I har tilhørende lager? Eller kunne du bare godt tænke dig et gulv i inde på kontoret, som holder i lang, lang tid? Så skal du klart overveje denne type gulv. Fordelen ved Polyurethan gulve er, at de er slidstærke, fleksible, trinlydsdæmpende og bløde. Derfor er de også så populærer hos virksomheder, hvor gulvet rent ud sagt ville blive ødelagt på en dag, hvis det ikke var slidstærkt. Disse gulve er super slidstærke og modstandsdygtige overfor hård gående trafik fra trucks, trillebører osv. samt lettere trafik fra en bil, trailer eller lignende. Men derudover, så er disse gulve også stødabsorberende, lyddæmpende og rengøringsvenlige, hvilket er super godt for virksomheder. Hvis man har lager lige ved siden af sit kontor, så an det være super larmende, at der foregår en masse på lageret.

Det perfekte gulvvalg til skoler, sygehuse og lagre

Man kan få Polyurethan gulve kan i alle RAL og NCS farver, så du kan virkelig selv bestemme hvilken farve, som du foretrækker. Det kan være, at gulvet er til en børneafdeling på et sygehus, så kan man jo vælge en lidt mere legende farve såsom gul, rød eller orange. Men hvis det er til et virksomhedslager, så kan man bare vælge grå, som ikke så hurtigt ser beskidt ud. Der er mange forskellige farver, og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Den virksomhed, som det skal handle om i dag hedder KAFO, og de har forhandlet gulve i mange år. De går højt op i, at kvaliteten er i top, og de går samtidig op i, at have den bedste pris på markedet. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe, kan du se masser af billeder af de steder, hvor de har lagt gulve igennem tiden. Derinde er der også en kontaktformular, så du kan komme i kontakt med dem omkring dit projekt. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp til dig og din virksomhed.

Du kan læse meget mere lige her på bloggen.