I dag skal vi tale om Dickies 874

I dag skal vi tale om Dickies 874

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Dickies 874, som er et mega cool brand. Det er et brand, som har været på markedet i mange, mange år. Jeg vil tale om deres design og deres historie i dag her på bloggen. Så læs med og lær mere. 

Dickies 874: fra arbejdertøjmærke til kult brand

Jeg vil som sagt tale om Dickies 874’s historie og design i dag her på bloggen. Det er et brand, som startede som et tøjmærke til arbejdere. Det er fordi kvaliteten er virkelig god og det derfor er noget utrolig holdbart tøj, som man kan arbejde i og ikke være bange for, at det bliver beskidt og rigtig brugt. Du er mærket med dette tøj blevet til et statement drevet af subkulturer over hele verden. Det er blevet til kult at gå i Dickies tøj. Det er blevet så meget mere end tøj, og det er også derfor, at jeg i dag vil sætte fokus på dem her på bloggen. Men hvad står Dickies for? De står for ægte Dickies-attitude. Denne attitude går ud på at honorere subkulturelle verdener. Der er plads til alle i dette brand. Det kan man både mærke på de modeller de bruger, på deres hjemmesidedesign og på deres sociale medier.

Hvorfor Dickies stadig findes

Det har indtil nu ikke har været muligt og finde alle styles, størrelser, og farver når man shopper efter Dickies tøj, både online og i fysiske butikker, men det er nu. Man kan nemlig finde det via den hjemmeside, som jeg har linket til tidligere. Det er nu sådan, at deres tøj kan fåes i Europa, og det er virkelig godt, for der er en grund til, at Dickies 874 stadig findes. Det er et mærke, som er super respekteret i kredsen af kunder, og noget, som deres kunder kommer igen og igen for at købe. Når man taler om Dickies 874 kan man virkelig tale om loyale kunder. Og det er det, som man gerne vil opnå, når man går op i sine kunder. Loyale kunder, som har lyst til at fortælle deres bekendte om det mærke, som de køber. De har lyst til at fortælle om HVORFOR de køber dette mærke. Har du noget tøj derfra? Så skriv nede i kommentarfeltet. Jeg vil rigtig gerne høre, hvad DU synes om brandet og hvorfor du bare elsker det og køber det gang på gang.

Læs også mere lige her.