Frokostordning i København: sundt og nærende mad til dine medarbejdere

Frokostordning i København: sundt og nærende mad til dine medarbejdere

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en super god frokostordning i København. Det er fra Nordic Catering, som laver masser af gode, sunde og varierende retter til firmaer rundt omkring i hovestaden. Det er en god måde at give dine medarbejdere et energiboost, og forkæle dem. 

En sund og varierende frokostordning i København

Den frokostordning i København, som jeg taler om, er selvfølgelig fra Nordic Catering. Deres frokostordning afspejler deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag, uden undtagelser. Som kunde får du leveret mad til et bestemt, aftalt tidspunkt hver dag. Det betyder også, at dine medarbejdere ikke behøver at huske frokost i deres travle hverdag, men de kan istedet nyde godt af en sund og varierende kost til frokost. Det giver et energiboost til resten af deres dag, som du, som leder, kan nyde godt af. Frokostbuffeten er en solid menu, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere. Har I en med en allergi i firmaet, kan Nordic Catering selvfølgelig også imødekomme dette. De ved, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at dine medarbejdere kan klare resten af dagens arbejdsopgaver.

​Hvor har Nordic Catering hovedsæde?

Nordic Catering har deres centralkøkken i Valby. Herfra leverer de deres frokostordning i København til både store og små virksomheder. Hvis du godt kunne tænke dig at prøve deres frokostordning, så kan du få en prøve uge med dem, så du kan se, om det er noget for dig. Med hvad er der på menuen? Inde på Nordic Caterings hjemmeside, kan du læse meget mere om, hvad der er på menuen, når de leverer lækker frokost. Det er som følgende:

  • Hjemmelavet varm ret med tilbehør
  • Frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter
  • 2 forskellige blandede salater
  • Hjemmerørt dressing
  • 3 forskellige slags pålæg med tilbehør
  • Friskbagt lyst- og mørkt brød
  • Et udvalg af oste hver onsdag
  • Dagens kage hver torsdag​

Det er vigtigt for Nordic Catering at sammensætte en menu, som I, som kunde, er glad for at spise. Den skal helst være varieret, så I hver dag blive inspireret, når I går til frokost. Det kan også være, at I får idéer til aftensmaden derhjemme.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her, hvor det handler en masse om livet på arbejdet. Ha’ en dejlig dag!