Fedtdepoter: fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Fedtdepoter: fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Hej alle sammen! Velkommen tilbage til bloggen. I dag skal vi tale om fedtsugning af hals og kæbe, som er et sted, hvor mange har deres største fedtdepot. Jeg vil også forklare, hvad fedtdepoter er, samt hvordan det bliver bestemt, hvor vi har dem på kroppen. Læs med og lær meget mere.

Bonnie Erichsen: den bedste fedtsugning af hals og kæbe på markedet

Bonnie Erichsen har mange års erfaring inden for fedtsugning af hals og kæbe, men også andre steder på kroppen, hvor patienter måtte have problemer med at komme af med fedtdepoter. Hendes klinik ligger i Charlottenlund, hvorfra hun hjælper mange mennesker hver eneste dag. Men hvad er fedtdepoter og hvor på kroppen er de? Et fedtdepot er steder på kroppen, hvor dit overskydende fedt samler sig. Det er både, hvis du er overvægtig, at det samler sig her, men det kan også være en dobbelthage, som du bare er født med og ikke rigtig kan komme til livs. Det er så forskelligt fra os alle, som vi er mennesker på jorden, hvordan vores fedtdepoter fordeler sig på kroppen. Det bliver bestemt i vores gener, og det bliver så fordelt i vores teenageår, hvor hormonerne begynder at løbe rundt og vores krop går fra barn til voksen.

Hvad er prisen på en fedtsugning?

Det foregår således, at før du får foretaget din fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen, så skal du til en konsultation. Her taler du med lægen omkring dit unikke ønske for din krop. I bliver sammen enige om, hvad der skal gøres, og du bliver ligeledes gjort opmærksom på, hvis der er noget, som ikke kan lade sig at gøre på din krop. Det er vigtigt, at I går ind til operationen med samme forventninger. Denne konsultation koster 800 kroner og tager ca. 1 time. Lægen tager også billeder til denne konsultation, som I skal bruge som dine “før” billeder. Selve fedtsugningen koster 14.000 kroner, hvis den foregår under lokalbedøvelse. Dette er at foretrække, fordi det gør processen efter operationen nemmere. Du kan for eksempel køre hjem, hvis du kun er under lokalbedøvelse. Dog kan du også vælge fuld narkose, hvis du har det bedre med dette. Det gør bare, at din opvågningstid er længere og hårdere. Nogle uger efter operationen skal du til tjek, så lægen kan se, at dine små ar heler og alt ser godt ud. Der tages billeder igen, så I kan sammenligne.

Læs mere her.