Frokostordning i København: Noget at glæde sig til

Frokostordning i København: Noget at glæde sig til

Når jeg siger ”hverdag”, hvad siger du så? Forhåbentlig er det ikke alt sammen gråt og kedeligt. Sagen er jo, at hverdagen er en stor del af vores liv. Netop derfor er der god grund til at gøre den til noget særligt. Savner du noget at glæde dig til fra mandag til fredag? Så er en frokostordning i København den helt rette løsning.

En lækker frokost er dagens redning

Du har sikkert hørt noget om, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Det er da også rigtigt, at en solid morgenmad giver en god start på dagen. Men det betyder altså ikke, at man må undervurdere vigtigheden af en lækker frokost. En arbejdsdag kan nemlig virke utrolig lang, hvis ikke man har frokostpausen at lade op i. Og når hjernen skal lades op, så skal der altså energi indenbords. Med en frokostordning fra København kan din virksomhed være sikker på at få lige præcis den energi, I har brug for. Derudover er frokost udefra altså bare en forkælelse, som kan få enhver mandag til at blive lidt mindre mandagsagtig. Det er uden tvivl noget, I kan glæde jer til i løbet af formiddagen, og som kan holde jer kørende resten af arbejdsdagen!

Sådan vælger du frokostordning i København

Når du skal vælge frokostordning i København, behøver du ikke gå på kompromis med dine ønsker. Der er nemlig så stort et udvalg, at du gerne må stille krav til madlavningen og virksomheden, der producerer den. Er den varieret? Er den lavet på gode råvarer? Bliver der tænkt på miljøet? En virksomhed, som kan svarer ja til alle disse spørgsmål, er Nordic Catering. De har i mere end 10 år leveret mad ud af huset og ved, hvordan man laver en varieret buffet med god samvittighed. Klimaet og madspild er nemlig også en vigtig problematik i cateringbranchen. Derfor kæmper Nordic Catering for at mindske madspildet og CO2-udledningen. Det gør de ved nøje at tilrettelægge mængden af mad og ved at tilbyde en kødfri dag om ugen.

Prøv deres frokostordning i København

Nordic Caterings frokostordning er altid frisk, lækker og varieret. Hver dag serverer de to blandede salater, en salatbar med hjemmerørt dressing, en hjemmelavet varm ret og friskbagt brød med forskelligt pålæg. Om onsdagen er der desuden ost til dessert, og om torsdagen står den på kage! Du kan se et eksempel på frokostmenuen ved at besøge Nordic Caterings hjemmeside. Dér kan du også bestille en uforpligtigende prøveuge.