Frivilligt arbejde i udlandet – det var fedt

Frivilligt arbejde i udlandet – det var fedt

Jeg har nu været på Frivilligt arbejde i udlandet og det er noget som jeg er mere end bare stolt over og her vil jeg anbefale det. Det er noget jeg har været så vild med at jeg nu vælger at skrive et indlæg om det. Og her syntes jeg at alle der overvejer det, bare skal springe ud i det med det samme. Det er nemlig en god oplevelse for livet, og jeg er sikker på at du vil kunne lide det meget.

Er dette noget som du også gerne vil være med til i dag? Så læs med her!

Frivilligt arbejde i udlandet – det var fedt

Nu har jeg været ude på afrikas savande i mange måneder nu og det har uden tvivl været en god oplevelse. Her started det hele med at jeg meldte mig til noget frivillig arbejde i udlandet. Og det vidste sig så at være mit livs oplevelse på alle måder. Her meldte jeg mig til afdelingen hvor man kunne komme ud og hjælpe vilde dyr der var i nød. Her går jeg nemlig selv meget op i dyrevelfærdsaktivisme, og det er jeg stolt over.

Derfor så var det en oplagt mulighed at komme ud i afrika, og hjælpe alle de stakkels dyr der uden tvivl havde brug for det. Her har jeg virkelig fået set meget af afrika, og det har været en smuk service. Hele naturen i afrika er utrolig smuk på så mange forskellige punkter. Og der er uden tvivl ikke noget der kan hamle op med afrika og hvordan naturen er der. Derfor fortryder jeg intet på min rejse med frivilligt arbejde i udlandet.

En lækker frokostordning i københavn kan også godt betale sig – læs mere her!

En virksomhed der hjalp mig

Jeg fandt så den her virksomhed der på alle måder var mere end bare klar til at hjælpe mig. Og det er uden tvivl noget som jeg er glad for. Her har denne virksomhed på mange måder hjulpet mig med at komme aftsted. De har også været med til at vælge den plan jeg skulle have for at rede flere dyr. Og dermed så har de bare været super venlige igennem hele processen og det er jeg vild med. Derfor så syntes jeg på så mange forskellige måder at de skal have en positiv anmeldelse fra min side af. Og det er noget som jeg er stolt over.