Venue i København med fleksibilitet i fokus

Venue i København med fleksibilitet i fokus

Hej alle sammen. Tak fordi I er klikket forbi bloggen i dag. Det skal handle om en vildt fed venue i København, som har fokus på fleksibilitet og hygge. Det er et stort lokale, men mulighed for mange forskellige ting, hvis I skal holde fest der. Læs med og lær meget mere.

Lad os tale om denne hyggelige venue i København

Hos Marketenderiet, som ligger i hjertet af Valby, er der plads til fest og glade dage. De har skabt en venue i København med højt til loftet, et stort, fleksibelt lokale og masser af muligheder. Der er for det første plads til 700 mennesker i deres store lokale, som er moderniseret i en gammel fabriksbygning fra 70’ernes Valby. Venuen ligger tæt på både Valby station med afgang af både busser, regionaltoge og s-toge. Det ligger også forholdsvis tæt på motorvejen, så det er nemt at komme dertil i bil. Og kører man dertil er der masser af parkeringsmuligheder rundt om venuet. Ønsker I at holde fest her, er der mulighed for at booke Marketenderiets kokke, som er super dygtige og har mange års erfaring. De kan vejlede her, i forhold til hvilket slags arrangement I skal holde, om det skal være buffet eller personanretninger.

Hvilket arrangement skal I holde?

Man kan holde virkelig mange forskellige slags arrangementer i Marketenderiets lokaler i Valby. Deres venue i København har både huset koncerter og større messer. Det kan også være, at I skal holde jubilæum i firmaet eller fejre, at I har fået en ny stor kunde. I denne venue er der også plads til en stor julefrokost eller sommerfest. Det kan fåes lige som man ønsker det. Der er mulighed for at få en scene sat op, hvis man skal have underholdning i løbet af festen. Her er der selvfølgelig lyd og lyd, som kan gøre optrædenden endnu mere prof. I kan også få stillet op til en DJ, som skal sørge for, at der kommer gang i dansegulvet. Holder I sommerfest, kan I også gøre brug af den lækre terrasse, hvor man kan få lov at ryge en cigaret eller bare trække lidt frisk luft. Det kan selvfølgelig også gøres resten af året, men om sommeren er det virkelig lækkert at have den mulighed. Jeg håber, at I er blevet friske på at holde jeres næste fest i denne lækre venue i København.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.