Impotens er helt almindeligt

Impotens er helt almindeligt

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om impotens. Jeg er glad for, at du er kommet forbi bloggen for underholdning i disser underlige tider. Så det vil jeg sørge for, at du får i dag. Det skal  som sagt handle om impotens, som er noget, som mange mænd oplever verden over og også her i lille Danmark. 

Impotens kan kureres

Impotens er ikke sjovt

Det er som sagt ikke ualmindeligt at opleve impotens, hvis du er en middelaldrende mand, eller en mand, som netop nu går igennem en periode med stress eller lignende. Derfor synes jeg også, at vi skal tale om det i dag her på bloggen. Hvordan sker det? Og hvordan kommer man af med det igen. Det er det, som jeg vil sætte fokus på. Der kan være mange forskellige grunde til potensproblemer. Der er faktisk hele 10 meget almindelige grunde til, at mænd oplever dette. Det allerførste, som man kan kigge på er svag bækenbundsmuskulatur. Vitalunit fotæller, at musklerne i bækkenbunden er afgørende for din rejsning. Dette er de, fordi de øger blodgennemstrømningen til og i penis. Når du klemmer til styrker de også rejsningen, idet de lukker af for at blodet løber tilbage til kroppen igen. Det er ret smart, og ikke noget, som vi alle er klar over. Så første årsag, du kan kigge på, er dine bækkenbundsmuskler.

Er det ikke årsagen?

Hvis dine bækkenbundsmuskler ikke er grunden til din impotens, så lad os tale lidt videre om, hvad det ellers kan være. Der er nemlig mange andre grunde, som Vitalunit præsenterer for os. Har du rigtig tit udløsning? Det er sundt at have sex, men man kan også overgøre det. Hvis dette er tilfældet anbefales det, at du holder dig helt fra sex i en periode. En uge kan være super hjælpsom, selvom det kan være hårdt for dig og din partner. Man kan føle, at der kommer en kløft imellem en og ens partner, men husk på, at det bare er for en periode. Det er netop for, at I igen kan have sex uden at du skal tænke op impotensproblemer. Du kan også kigge på, om du er stresset eller deprimeret. Hvis dette er noget, som du har mistanke om, eller som din partner har mistanke om på dine vegne, så bør du kontakte din læge hurtigst muligt. Det er vigtigt, at man ikke går rundt med dette i for lang tid. Stress kan skabe problemer i mange organer i kroppen og depression kan gøre det samme.

Jeg håber, at du har lært noget i dag her på bloggen. Læs mere her.