Har du lyst til opsætning af trådhegn på din grund?

Har du lyst til opsætning af trådhegn på din grund?

Hej bloggen! Dejligt, at I er kommet her forbi igen. I dag her på bloggen skal det handle om opsætning af trådhegn, som virkelig kan fungere mange steder. Hvad er et sådant hegn? Hvem kan sætte det op? Det vil jeg forsøge at svare på i dag. Læs mere. 

Har du brug for et trådhegn?

Jeg havde længe tænkt på at få et trådhegn, da jeg tog mig sammen og researchede, hvem kan skal ringe til i sådanne situationer. Jeg fandt frem til en virksomhed, som jeg virkelig var glad for at købe produktet af, og derfor tænkte jeg, at jeg i dag vil fortælle jer om dem. Det skal handle om opsætning af trådhegn samt hvordan man tager sig af sådan et trådhegn. Især hvis det står på et større område. Hvad er et trådhegn? Det er et hegn, som er super populært i industrien, fordi det er super holdbart og man kan få nogle accessories til det som for eksempel pigtråd. Men det er også blevet populært at bruge rundt om offentlige arealer eller rundt om marker. Man kan også få forskellige mønstre alt efter hvilket hegn man vælger, og så kommer det i alle RAL-farver. Vi valgte at få et naturgrønt. Sådan en flot mørkegrøn farve, så det fik i et med den hæk, som det står op ad. Det er nemlig sat op, fordi vi har marker med dyr, og det er okay tæt på en vej. Og jeg vil være noget så kad af, hvis dyrene går ud på vejen og nogen kommer til skade. Dyr eller bilister. Hegnet blev sat op i løbet af denne uge. Læs med nedenfor for at høre mine tanker omkring det.

Jeg er super glad for det og farven er lige i øjet

Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte den grønne farve. Den er nemlig super naturlig, og man lægger ikke mærke til, at der er et hegn. Jeg synes det er ærgeligt at bryde naturen med lange trådhegne, og dette er bare perfekt. Derudover er virksomheden bag så profesionelle. Plusser ved dette trådhegn: Det er lavet til at stå i vind og vejr, det er super stabilt, og det er ligesom boltret til jorden og svejset sammen. Opsætning af trådhegn er virkelig nemt, fordi man ikke selv skal gøre noget. De kommer ud og måler op, og sætter hegnet op. 

Du kan også læse mere her.