Fest, farver og festmusik

Fest, farver og festmusik

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om fest, farver og festmusik. Det bliver super festligt, når jeg vil tale om en af de bedste musikere, der er i Danmark. Jeg håber, at du vil læse med i dag og lære meget mere om ham.

Festmusik: hvem skal du hyre?

Hvis vi nu lige lader som om, at vi faktisk gerne må feste, hvem skal man så hyre til sin festmusik? Det er det, som jeg i dag vil tale om her på bloggen. Det er med at læse med, hvis du gerne vil høre mere om det. Han er helt sin egen, denne musiker. jeg er vild med personer, som skiller sig ud på den ene eller anden måde, og det gør han virkelig. Hans festmusik er en kæmpe fest, og derudover underholder han med mange forskellige ting. Han har et super bredt repertoire fra jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, til latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens. Der er nok noget af det, som rammer din smag, ikke? Men smag til festmusik er noget, som man kan danse til. Da jeg var til mine forældre kobberbryllup i september 2020 var han og spille festmusik, og jeg kan bare huske hvor fedt det var at danse hele natten.

Jeg elsker fest og dans

Som sagt dansede vi hele natten til mine forældres kobberbryllup. Der var gamle klassikere, nye sange, nogle rigtig gode festsange, noget fra 80’erne osv. Det var bare SÅ fedt. Men hvad koster det at hyre en festmusiker? Det kan variere meget, men jeg kan selvfølgelig kun tale om ham her. Han tilbyder mange forskellige ting såsom festmusik. Og man kan booke ham for omkring 2000 kroner for tre timers festmusik. Det er en god måde at skabe en fed stemning til din fest. Det er helt lige meget hvilken slags fest du skal holde. Bryllup, fødselsdag, kobberbryllup, konfirmation osv. Det duer til det hele. Jeg håber, at du har fået lyst til at hyre en festmusiker til din næste fest. Kommenter nedenfor, hvad I skal holde for en fest. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om denne musiker, og om jeres dejlige fester derude. Hvad skal I fejre? Jeg tror, at jeg vil hyre ham til et eller anden efter-COVID fest for alle mine venner. På et eller andet tidspunkt….

Læs mere her. Jeg håber, at I alle får en dejlig aften.