Adwords Specialist hjælper med målrettet markedsføring på Google

Adwords Specialist hjælper med målrettet markedsføring på Google

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om, hvordan en adwords specialist kan hjælpe dig og din virksomhed med målrettet markedsføring på Google. Hvad er målrettet markedsføring? Lad os tale mere om det. Jeg vil også forklare, hvad SEO står for og meget mere. Læs med lige her.

Fordele ved at bruge en AdWords Specialist

Hvorfor er det en god ide at bruge en adwords specialist i sin virksomhed? Det er netop det, som vi skal tale om i dag her på bloggen. Der er forskellige fordele ved at bruge en adwords specialist. Listen er lang, så lad os lige gennemgå nogle af de ting, som forekommer på denne liste:

  • Præcis og målrettet markedsføring for din virksomhed
  • De kan skabe en hurtig synlighed for din virksomheds hjemmeside
  • SEO hjælper med eksponering i toppen af søgeresultaterne på de mest relevante søgeord, som de finder ved analyse af din website
  • Du bestemmer selv dit budget, det kan være stort og småt, alt er okay (budgettet indholder blandt andet hvad du max. vil betale pr. klik)
  • Du betaler kun ud af dit budget, når der klikkes på annoncen

Du kan selvfølgelig læse meget mere om dette inde på adwords specialistens hjemmeside, hvor de fortæller meget mere.

Har du en mobilvenlig hjemmeside?

Når du hyrer en adwords specialist til at kigge på din hjemmeside, eller til at opbygge en helt ny webiste, så er der mange ting at tage stilling til. Man skal tænke over sine nøgleord, som bliver brugt i SEO, men skal tænke over, atens hjemmeside er brugervenlig. Man skal også tænke på, at ens hjemmeside kan omstille sig efter hvor dine kunder kigger på din website fra. Er det fra en mobiltelefon, er det en computer, er det en tablet? Det er så vigtigt, at din hjemmeside/landingsside er mobilvenlig fordi mange flere mennesker blot shopper fra deres telefon nu til dags. Det nytter jo ikke noget, at dit SEO-game er total on point, og du derfor får en masse potentielle kunder til at klikke på din annonce fra deres mobiltelefoner, men når de så kommer ind på din hjemmeside, så kan de ikke riiiigtig kigge på din hjemmeside fordi den ikke er optimeret til mobilvisning. Jeg håber, at denne blogpost har fået dig til at tænke over, om din hjemmeside opfylder alle kravene for at være 100% brugervenlig. Det er vigtigt, at dette er en ekstra hjælp til at få flere kunder og tjene flere penge.

Læs også mere på bloggen lige her.