Venue København

Venue København

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en super fed venue i København, som gennem årene har holdt rigtig mange forskellige arrangementer og fester. Det er koncerter, jubilæer, julefrokoster, firmafester, messer og meget mere. Læs med i dag og lær mere om det her skønne sted. 

Hvad er det for en venue i København?

Det skal som sagt handle om denne skønne venue i København, som har mange succesfulde arrangementer, messer, firmafester, julefrokoster, sommerfester osv på bagen – læs mere her. Det er et super fedt lokale, som ligger i Valby, et smut fra Københavns centrum. Lokalet er ét stort, som har plads til op til 700 mennesker, men det kan også deles op i flere små rum, hvis man vil det. På den måde er det plads til mange forskellige slags arrangementer i denne venue. Er det en koncert, så kan man gøre brug af rummet, som ét stort. Er det en firmadag, hvor der skal arbejdes i grupper, så kan man med fordel skabe nogle små mødelokaler, hvor de forskellige projekter kan blive arbejdet på. Er det en sommerfest, så kan man tilmed tage den dejlige udendørs terrasse i brug, hvor der også må ryges. Den er populær, når man lige skal have en pause fra dans og fest med lidt frisk luft.

Mad til jeres arrangement

I denne venue i København kan man tilmed bestille mad til sin fest. Så skal I holde et arrangement, hvor der skal være morgenmad, frokost, middag eller måske bare snacks, så kan holdet bag denne venue i København også klare dette. De har en dygtigt team af kokke, som kan trylle jeres dag til noget helt særligt. De vil meget gerne komme med idéer til, hvad I kan spise til jeres arrangement, men de er selvfølgelig også friske på input fra jer, hvis I har nogle specielle ønsker. Ligeledes, hvis der er allergier eller specielle diæter, kan de tage højde for dette. De har tilmed et hold af tjenere, som hjælper under jeres arrangement, så der aldrig mangler noget. Ingen glas er tomme, intet fad mangler noget og alle ting er skiltet, så I kan se hvad, der er hvad. Man kan selvfølgelig også få maden serveret, hvis det er middag, som I holder. Herefter kan I byde op til dans og fyre op for musik på scenen, hvor der er professionelt lys og lyd. Det bliver ikke bedre!

Læs mere her.